...SAYANG PADAMU...

By: aishah ramly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Sep-2009 04:08 Email | Share | | Bookmark
AIDILFITRI HAARI MULIA...

Perjalanan pulang ke dungun, penuh ranjau jammed pjg kt exit Gurun. Pagi 2 mmg ada accident pun



pah2 kt puncak grik ada accident plak...tp xdela sampai jammed, cuma simpati kt mereka yang terlibat,terkandas perjalanan mereka.



muka ceria-meria nak balik ganu la katakan...






ni berbuka malam raya...adik-beradik ramai
menu nasik ayam, air tangan sape? I ler...







pagi raya...







Ok, ni pagi raya ke2..td sepupu sepapat, ni baaru gambar kami adik beradik...

Mi dan walidku...LOVE U TWO!!!



Adik-beradikku...














biasala, raye penutup kami mesti gi makan fast food...







Tuesday, 21-Jul-2009 05:10 Email | Share | | Bookmark
PANGGILAN PULAU LANGKAWI

 
 
 
View all 6 photos...
I' M BACK!
Bosan sangat bile tak fp

saat menunggu feri.Feri kami kul 6, time tu kul 5 kot.











Sesudah dah sampai kt pulau... Semua keletihan, muka pun kepucatan...









Keesokkan harinya, kami dah siap2 nak round da island













ni dalam underwater world.Gambar tak berapa clear






Thursday, 5-Feb-2009 01:00 Email | Share | | Bookmark
[size=30]CIKGU2 SBPIKP YANG SPORTING[/size]

Petang tu kami beramai2 ke SMK Seri Mahawangsa untuk lawan bola jaring.
Sambil2 menunggu bas....





Sebelum bas bertolak...




Warm up



Ok LAWANNNN!!!!!!!!








Berenti rehat 5 minit, posinggg




Wow! aksi kami dirakamlah






Siannn kat anak,mak dia sibuk main anak 'terbengkalai'




Bergambar kenangan
Lepas ni nak main lagiii



untuk niza....dan ammar,



Thursday, 29-Jan-2009 09:08 Email | Share | | Bookmark
Nak jawab TAG somebody...

My favourite thing....Hopefully one day, putih jer tau color lain tak minat


My favourite food



My favourite drink


My kid's superheroes.Hai taula bile nak insoff...





my favourite tv programm


My best place


The place really2 want to go sb duk dkt doh tapi tak sampai2 lg...


IDOLAKU...


Wednesday, 28-Jan-2009 08:35 Email | Share | | Bookmark
GI TAMAN ULAR

Asalnya nak ke Gua Kelam, tp ntah, mcmne terpergi Taman Ular lak.....laaayan jelah

On da way...









gelagat anak-anak dalam kereta...




Sampai dah...







tak mau letak gambar 'depa' banyak2 takut ada yang gelii nak tengok








Yang 'enjoy' nya hero2 nilah





Kenangan sebelum balik...





panas sangat bawak budak2 mandi kt Mata Ayer sat...




On da way balik...semua kepenatan dan Zzzzzz...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net